SOFRAM TILBURG

SOFRAM TILBURG Turks Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sofram Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 16:20 Shoarma was lekker maar de lasagna was niet te eten
24 jun 2022 om 9:59 I was waiting two houres for my food and i didn't get it
6 jun 2022 om 8:49 Linzensoep was iets te zout, maar wel lekker. Spareribs schotel was erg lekker, en de spagetti was goed.
3 jun 2022 om 14:48 Kapsalon was goed gevuld, en snel bezorgd.
26 mei 2022 om 4:52 Het eten was koud smaakte niet naar shourma de friet leek echt nergens op Alles bij elkaar leek nergens op daar bestel ik nooit meer en ik moes op dat zooitje ook nog is 2 halve uur wachten
27 apr 2022 om 3:11 Uhhhh niks gekregen! Zwaar kut dus!!ยก
12 apr 2022 om 22:19 Delicious food, pizza is insane! I recommend it with a clear conscience!;)
9 apr 2022 om 12:51 Bezorging was 30 minuten, op zich prima. Er zat niet veel smaak aan de pizza.
13 mrt 2022 om 2:00 Shoarma besteld maar was echt niet te (vr)eten. Een extra sterretje voor de frietjes.
2 mrt 2022 om 2:27 Her was heerlijk
22 feb 2022 om 21:47 Perfect
20 feb 2022 om 14:03 3 kapsalon voor 40 euro besteld, wat tering duur is. Bezorg tijd zou 25 min zijn, echter duurde het 2,5 uur, en het eten was echt smerig, ik heb nog nooit zoiets vies op. Wat mij betreft mag deze zaak failliet gaan, dit wordt m nooit meer. BAHBAH!