SOFRAM TILBURG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sofram Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 19:05 Had mixschotel met shoarma, ontzettend zout. Niet te doen. Weggegooid.... jammer
21 jan 2023 om 0:16 Prijs en kwaliteit is ver te zoeken . Dat je bij een groot menu een pita krijg best gierig en een extra is een euro best gierig al met al eten was niet lekker en veelste duur .
16 jan 2023 om 22:14 Als je echt turks eten gewend bent is dit niet te eten tas kebab 10 euro besteld zat bakje salade bij en brood geen rijst had pilav erbij verwacht niet je geld waard heb het niet eens opgegeten iskender ook niet lekker bestel daar nooit meer
21 dec 2022 om 23:18 Erg lekker en heel snel bezorgd
21 dec 2022 om 3:40 Lekker eten! Snelle bezorging
21 dec 2022 om 1:03 Eten was op tijd. Heerlijk vers en smaakvol. Lang niet meer zo heerlijk gegeten. Top ga zo door !
20 dec 2022 om 2:11 Het eten was niet lekker. Broodje doner was erg droog en voor de helft gevuld. Saus moet je er zelf op doen. Bijna een uur gewacht op 3 dingen. ik bestel hier niet snel nog een keer. Ook vrij duur voor hetgeen wat je krijgt.
11 dec 2022 om 23:15 Pizza goed , bezorgtijd deze keer snel maar klantonvriendelijke eigenaar , geen gratis sausjes zoals voorheen , bezorgk 3,00 wat normaal niet is en 25 ct ideal betaling , pizza shoarma 14,00 , uiteindelijk 23,25 kwijt met paar sausjes a 1 euro p stuk
8 dec 2022 om 10:20 Worst Döner I’ve ever had… overrated, overpriced, not good at all. It was so bad that I didn’t even bothered taking a picture. Cold, no flavor, bad dark meat, not tasty bread. All in all just not good.
26 nov 2022 om 14:30 Koud, slechte harde doner, heel erg zonde van je geld
13 nov 2022 om 9:40 Het eten was lekker
13 nov 2022 om 9:37 I always satisfied what i've ordered. They making it delicious every time ...